Huollata kattosi ammattilaisella

Peltikatonmaalaus Turku

Ota yhteyttä ›

Peltikaton maalaus ja pinnoitus Turussa ja lähialueilla

KT Rakennus & Maalaus Oy toteuttaa peltikaton maalaukset ja pinnoitukset yrityksille, taloyhtiöille, isännöitsijöille sekä kotitalouksille Turun talousalueella. Ammattitaitoisen henkilökunnan ja oikeiden välineiden avulla onnistuvat suuretkin maalausurakat.

Ehjä maalipinta suojaa kattoa vaurioilta ja tuo katolle lisää käyttöikää. Huollettu katto suojaa koko rakennusta pitkälle tulevaisuuteen. 

Peltikaton maalaukset ja pinnoitukset laadukkaasti ja turvallisesti 

Suomen haastavassa ilmastossa teemme kattojen maalaus- ja pinnoitustyöt keväällä ja syksyllä, huhtikuusta syyskuuhun. 

Ota yhteyttä ›

Katon kuntokartoitus säännöllisesti

Suomen sääolosuhteissa katon kunto on syytä tarkastaa säännöllisin väliajoin – mielellään jo ennen suurempien vaurioiden ilmenemistä. Säännöllinen kuntokartoitus pitää huolen siitä, että vaurioihin voidaan tarttua heti tai ne voidaan välttää jopa kokonaan. Hoitamaton katto aiheuttaa pahimmillaan kalliita ja kiireellisiä korjaustöitä, joten katon huolto kannattaa tehdä mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään. 

Tarkastamme ja huollamme kaikki katot Turussa ja lähialueilla. Ihanteellinen tilanne on, että katto huolletaan kahdesti vuodessa – syksyllä ja keväällä, kun säät sallivat. Huollettu katto kestää niin aikaa kuin kelejäkin. Varaa ilmainen kuntoarvio katollesi ja nauti huolettomasta asumisesta ympäri vuoden!

Voit tutustua muihin KT Rakennus & Maalaus Oy:n palveluihin täällä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita